vrijdag 6 februari 2009

IKEA

Vriendinnetje Marjolein is grote vriendin van de Ikea. Ik ook wel, maar zij is toch nóg beter bevriend met de Ikea. Het is er ook zoooo gezellig, redelijk goedkoop, de spullen zijn makkelijk in elkaar te zetten (en ook makkelijk te slopen, maar daar moeten we niet teveel bij stilstaan), het is gewoon LEUK!
En Marjolein is gewoon LEUK! Wat is er dan leuker dan samen met LEUK naar LEUK te gaan? Ontzettend LEUK dus! :-)

Wat ook LEUK is, is Roos. Dat wisten we natuurlijk al. Maar Ikea en Roos zijn samen ook een goeie combi. Waarom? Omdat er in dat restaurant - waar heelveel niet supercomfortabele stoelen staan - een babyoase is, een plek om je kind, uit het zicht van anderen te voeden. Daar is opzich niet zoveel aan, maar daar staan toch twee lekkere fauteuils!!! Dat is LEUK!

Het was vandaag dus een leuke geslaagde dag in de Ikea.

Je kunt van die dure spullen kopen voor je kindje. Maar als het goedkoper kan, waarom dan niet? Ken je die speeldingen die je over een kinderwagen spant, kan je kind naar kijken e.d. Die dingen zijn duur! En we hebben het net over Ikea gehad en Ikea is best goedkoop. Bij Ikea heb je ook miniknuffeltjes voor 0,35 cent. Vier van die kleurrijke knuffeltjes, thuis een elastiekie, de creativiteit van Majo en dan heb je ook een speelding wat je over de kinderwagen heen spant. En dat voor maar 1,40! Leuk he?

2 opmerkingen:

Marjolein zei

IKEA = LEUK! Vrijdag was heel leuk :) Jij bent leuk en roosje is leuk!

Eef zei

Wat is het leven toch LEUK:) he