dinsdag 2 juni 2009

Lesje van Lian

Lian had pas geblogd dat in elke situatie je joyful moet zijn. Of in elk geval, dat zou een goede manier zijn om om te gaan met vervelende situatie. (Consider it as pure joy).

Nu hebben Marinus en ik het afgelopen jaar fors teveel betaald aan energie. We kregen in februari bericht dat we bij elkaar zo'n 1000 eurootjes zouden terug krijgen. Nu, een kleine vier maandjes later is er nog niets van het geld terug. Na zes telefoontjes en de verwachting dat het daadwerkelijk na (de één zegt 8 de ander ) 10 werkdagen op onze rekening zou staan loopt de irritatie erg op. Elke keer netjes gebleven en de telefoniste een prettige werkdag toe gewenst.

Leuk, we kunnen tegels aanschaffen voor het toilet, want we krijgen het geld toch over een paar dagen. Niet dus.

Kassa online geraadpleegd, maar de Oxxio medewerker aldaar beloofd ook het één en ander, maar beloftes worden gebroken. Er gaat blijkbaar steeds wat mis?

Ik blijf een joyful mens. Het is namelijk wel leuk datw e geld terugkrijgen en niet hoeven te dokken. Maar vervelend is het wel. En vooral voor de telefonistes. Die breken steeds hun beloften. Dan heb je een vervelend leven als je je eigen woorden niet eens kunt geloven.. En de leidinggevende durft niet aan de telefoon te komen, dat terwijl ik toch heel netjes blijf.

Oxxio krijgt nogmaals 10 werkdagen en dan sturen we maar iemand anders erop af.
Wat een vreugde!

Geen opmerkingen: