donderdag 23 juli 2009

Talentvolle kinderen


Zo jong en al zo theatraal. Hoe is het mogelijk?
En alles vastgelegd op camera!

Roos is Julia, Manuel Romeo. Gelukkig een nieuw plot met een happy end voor deze talentvolle baby's, de liefde spat er in ieder geval vanaf. Toch?

Als je een beetje fantasie hebt kun je bijna een stripboek creeeren waarin baby's de hoofdrol spelen. Een paar leuke kliekjes en je hebt een verhaal.
Afgelopen dinsdag heb ik mijn zebrastreepjes weer geetaleerd. En voordat het zover was, kwamen dreumes (zo heet een baby na zijn eerste verjaardag) Manuel met z'n moeder even naar boven. Roos ging prompt staan in de box (met behulp van een Moeder Reus) en Manuel stond op het punt zijn gitaar te pakken en een serenade ten gehore te brengen. Kliek!

Eigenlijk was Romeo een beetje verlegen, Roos doldwaas en de Moeder Reus te aanwezig in dit tafereel. Want wie heeft er nu gehoord van Shakespeares' Romeo en Julia waar reuzen in voorkomen?

Voor het oog was het in elk geval een leuk en lief tafereeltje.

En er is nog meer talent. Manuel oefent voor James Bond (vertelde z'n moeder). Hij tovert overal een telefoon vandaan, een kaakje is ineens een telefoon evenals een rammelaar. Wouw, dat is pas cool! Nog een paar jaar en de eerste Nederlandse Bond is een feit!

Geen opmerkingen: