donderdag 5 maart 2009

Zalmtaart

Een recept voor 4 personen (mits je er iets naast eet - aardappelpuree of nog een stukje vis o.i.d.)

Wat heb je nodig:

bladerdeeg
cherrytomaatjes (3/4 bakje)
broccoli
brie (3/4 van een punt zoals je 'm in de supermarkt koopt)
geraspte kaas
paprikapoeder
peper
en natuurlijk gerookte zalm (100/150 gram)

Hoe maak je het:
Kook de broccoli een kleine drie minuutjes. Goed afgieten!
Haal het vruchtvlees uit de cherrytomaatjes (kun je evt. gebruiken als je er een salade naast maakt als dressing)
Snijdt 3/4 van de brie in kleine blokjes
Scheur de zalmfilet

Bedek vervolgens de taartvorm met de bladerdeeg. Vervolgens stop je alle ingrediënten in de bekleedde taartvorm. Dus de zalm, tomaatjes, brie en de broccoli. Daarna strooi je er geraspte kaas overheen met daaroverheen weer de kruiden.

de taart heeft een half uurtje nodig op 200 graden en klaar is de taart!

Geen opmerkingen: