dinsdag 5 mei 2009

Kook je 'n deuk, bak je 'n kreuk (deel.. uhhh.. dat weten we niet meer)

De Wat-Een-Pak-Zooi-Wrap

Rara, wat zou daarin zitten:)

Wat heb je nodig: (voor 2 personen)

Een stronk Paksoi
Twee kipfilets
Mayo
2 tomaatjes
4 Wraps/tortilla's (ik weet het verschil niet echt:S)
Strooikaas
Gemberpoeder
Peper
Zout
Kipkruiden
Knoflook
Evt cayennepeper voor een pittige bite;)

Hoe maak je het?

Snij de kipfilet in smalle reepjes. Bestrooi de kipfilet met kipkruiden en braad de reepjes in een pan (duh).
Snijdt de Paksoi in stukjes. Ook de blaadjes snij je mee. Doe eerst de witte stukjes in een wokpan met een beetje olie en na een aantal minuten pas de blaadjes. Gemberpoeder, zout en peper erover heen strooien. Je kunt er een teentje knoflook doorheen doen, dat is wel lekker! En cayennepeper als je daar van houdt!
Besmeer de tortilla's met een beetje mayonaise. Verdeel de Paksoi, de kipfilet en de plakjes tomaat over de tortilla's. Vouw ze dicht en gebruik zo nodig een sateprikker. Bestrooien met kaas en 10 minuutjes in de oven op 180 graden.

Marinus vindt het naar een Big Tasty smaken, dus de MacDonald liefhebbers moeten dit dan zeker een keertje maken.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: