vrijdag 16 april 2010

Cadeautje van God

Voor mensen die de wonderolie hebben geprobeerd maar waar het niet bij mocht baten, bevallingstip numero 1: een paar traptreden overslaan!

Ja, want het heeft toch geholpen! Vannacht om 01.30 is Jonathan van de Lagemaat geboren. Hij weegt 3400 gram en ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.
En hij diende zich bijna net zo snel aan als ik van de trap af gleed. Na misschien drie kwartier goeie weeen die regelmatig kwamen, kwam de verloskundige en mocht Jonathan per direct geboren worden.
Wat bijzonder is het weer!
Zo klein dropje in je armen.

Roos moet erg wennen aan de nieuwe spruit, maar dat gunnen we natuurlijk tijd. Ze werd trouwens bij haar opa en oma stipt om 01.30 eventjes wakker, slaakte twee kreetjes en ging toen weer slapen. Voelde ze dat er 30 kilometer verderop iets bijzonders aan de hand was?

Wij gaan lekker genieten van deze kleine jongen en ook uitzien naar de baby van vrienden van ons. Nog eventjes! Dat vind ik bijna net zo spannend!

Oh ja, dat afrijden moet dus nog maar even wachten.

Jonathan betekent trouwens 'gift van God' en zo ervaren wij dit wonder dan ook. Het komt bij Hem vandaan en is bij Hem geborgen! En wij mogen er hier op aarde op ons best voor zorgen!

Geen opmerkingen: